• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Cenejši abonmaji za študente //

Cenejši abonmaji za študente

Pa se bo kmalu začelo - novo študijsko leto in nova sezona koncertnega in gledališkega dogajanja v Mariboru!

15.9.2015 11:12:16 AM
Narodni dom Maribor praznuje v tej sezoni sedemdeset let od prvega koncerta v organizaciji naše Koncertne poslovalnice. Verjamemo, da je med študenti mnogo takih, ki uživate v vrhunski klasični glasbi in v gledaliških predstavah. Vse, ki ob kulturi uživate, vabimo, da si po napornih študijskih urah privoščite tudi visoko kakovostne koncerte orkestrske in komorne klasike ali da se smeje sprostite ob žlahtnih komedijah.

 

Zgodovina Koncertne poslovalnice je polna izjemnih utrinkov svetovljanskega. Slišati vrhunske svetovne orkestre in soliste v mariborski Dvorani Union je?zares izjemen užitek, privilegij, ki ga ne uživa dosti mest primerljive velikosti. Letos nas bodo navduševali Orkester Festivala Maribor, Mlada nemška filharmonija, Češka filharmonija, Baročni orkester L'orfeo Collegium Vocale Salzburg, Simfonični orkester SNG Maribor.

Nepozabna in smeha polna bo tudi sezona komedij. Letošnji odličen program cikla »Komedija v Narodnem domu« zaokrožujejo mojstri smeha, kot so nepogrešljivi Iztok Mlakar, Lado Bizovičar, Katarina Čas,Tadej Toš, Uroš Fürst, Vojko Belšak, Zvezdana Mlakar, Uroš Smolej, Iva Krajnc in drugi.

Vrhunske zasedbe letošnje, slavnostne koncertne sezone  in smeha polne gledališke večere želimo približati tudi mladim, zato smo za vse študente ob slavnostni sezoni skupaj s Študentsko organizacijo Univerze v Mariboru pripravili posebno ugodne pakete vstopnic:

*Cene abonmaja in vstopnic za študente in dijake veljajo samo ob predložitvi veljavnega potrdila o šolanju ali fotokopije indeksa. Izredni študenti morajo zraven tega priložiti še potrdilo, ki ga dobijo na Zavodu za zaposlovanje, da niso iskalci zaposlitve. Vstop na koncert s posebno abonmajsko kartico za študente bo možen le ob predložitvi veljavnega potrdila o šolanju (študentska izkaznica, dijaška izkaznica, potrdilo o vpisu z identifikacijskim dokumentom)! Abonmaje subvencionirata Študentska organizacija v Mariboru in Narodni dom Maribor.

 

Program letošnje sezone lahko najdeš tukaj

Za vse dodatne informacije smo na voljo na tel. št. 02/ 229 40 11 ali 02/ 229 40 50 ter elektronski pošti : vstopnice@nd-mb.si.

Želimo ti obilo študijskega uspeha in se veselimo srečanja s tabo v dvorani Union in Veliki dvorani.

 

 

Prenesi v: