• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Gremo na ekskurzijo v Toskano //

Gremo na ekskurzijo v Toskano

Dvodnevna ekskurzija v mesecu novembru.

9.10.2015 1:31:31 PM
Cena ekskurzije je 65 eur, in sicer zajema: avtobusni prevoz, nočitev z zajtrkom in vstopnico v vinarno Chianti. Rezervacije niso možne, prijavite pa se lahko na info točki ŠOUM. Število mest je omejeno zato pohititie! CUFAJ za tujino!

ŠOUM za vse mariborske študente pripravlja dvodnevno ekskurzijo v Toskano v mesecu novembru. 

PROGRAM:

13. in 14. novembra se iz Maribora odpeljemo proti Pisi, kjer si lahko pogledate poševni stolp, arhitekturno znamenitost, ki je vsekakor vredna ogleda. Pot se nadaljuje proti Firencam, kjer bo rezervirano prenočišče in bo dovolj časa za samostojno raziskovanje mesta, muzejev, arhitekturnih znamenitosti in sprostitev. Naslednji dan bo pot peljala do vinorodnega območja Chianti, kjer bo omogočen ogled vinske kleti in ogled čudovite pokrajine, nato pa se odpravimo proti mestu San Marino, od koder bomo po ogledu mesta krenili nazaj proti Mariboru. Odhod je predviden okoli pete ure zjutraj, prihod domov pa v večernih urah. 

CENA:

Cena ekskurzije je 65 eur, in sicer zajema: avtobusni prevoz, nočitev z zajtrkom in vstopnico v vinarno Chianti. Rezervacije niso možne, prijavite pa se lahko na info točki ŠOUM.

Točka ŠOUM Gosposvetska (Gosposvetska cesta 86, 2000, Maribor) 
Odpiralni čas: V ponedeljek, torek, četrtek in petek od 08.00 od 15.00 ure. V sredo od 08.00 do 16.00 ure.

Prvi rok za prijavo se izteče 26. oktobra!

Število mest je omejeno zato pohititie! CUFAJ za tujino!

Pogled na toskanske pokrajine je zagotovo eden najlepših na svetu.
Pogled na toskanske pokrajine je zagotovo eden najlepših na svetu.
Prenesi v: