• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Psihološka svetovalnica 2016 //

Psihološka svetovalnica 2016

Na Študentski organizaciji Univerze v Mariboru si prizadevamo, da bi mlade opremili z veščinami reševanja konfliktnih situacij in poskrbeli za njihovo duševno zdravje.

29.1.2016 12:39:32 PM
Na Študentski organizaciji Univerze v Mariboru (ŠOUM) opažamo, da se vedno več študentov sooča s številnimi osebnimi težavami. Zato smo se odločili, da jim ponovno priskočimo na pomoč z brezplačnimi individualnimi svetovanji, ki potekajo pod vodstvom priznane psihologinje dr. Vite Poštovan, univ. dipl. psih.

 

Kdo in kje se lahko prijaviš?

Prijavi se lahko vsak dijak ali študent, ki se mu zdi, da rabi pomoč, pogovor oziroma svetovanje s strani psihologinje. Prijaviš se lahko nasvetovalnica@soum.si.

 

Kdaj se začnejo svetovanja ter kje potekajo?

Svetovanja potekajo vsak teden po dogovoru, točen termin pa dobite v odgovoru na e-mailu. Izvajamo jih v učilnici ŠOUM, v neposredni bližini Trusta.

 

Kako potekajo svetovanja?

Svetovanja so anonimna! Vse kar moraš storiti je, da nam pišeš na prej omenjeni e-mail. Odgovorila ti bo vodja projekta, s katero bosta določila datum in uro svetovanja. Tvoja naloga in dolžnost je, da se svetovanj udeležiš. Tvoji osebni podatki so skrbno varovani, prav tako pa pogovori, ki jih izvajaš s psihologinjo.

 

Več informacij in prijave na brezplačna individualna svetovanja:svetovalnica@soum.si.

 

Prenesi v: