• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
ŠOUM študente ob četrtkih vabi na dozo smeha //

ŠOUM študente ob četrtkih vabi na dozo smeha

ŠOUM pripravlja novi sklop Četrtkovih večerov kulture

29.2.2016 1:00:34 PM
Spet je ta čas v letu, ko na spored prihajajo težko pričakovani Četrtkovi večeri komedije. Po napornem izpitnem obdobju se prileže malo sprostitve, zato ŠOUM za vas pripravlja večere smeha.


Vas zanima kaj pripravljamo? 

 • 3. 3. 2016 s stand up komičarko Tanjo Kocman in komičarjem Nejcem Petkom. 
 • 10. 3. 2016 sledi monokomedija z Rankom Babićem, ki bo z vami delil spoznanja in zajetne študije o razumevanju fenomena imenovanega ženske - Moška copata. 
 • 17. 3. 2016 bosta pokomentirali smisle in nesmisle našega vsakdana kot dve jezični in z vsemi »žavbami« namazani prijateljici Katarina Čas in Ana Maria Mitič s Ko Ko komedijo.

Večeri se bodo pričeli ob 21:00. Ni slabo, ne? :)

*** VSTOPNINA ***

Prvi večer: za študente brezplačno, ostali 4€. Prav tako bo možno prvi večer kupiti vstopnice za naslednja dva večera, študentje 5€, ostali 10€. Vstopnice lahko kupite ob predložitvi študentske izkaznice v Kavarni ŠTUK.

Za vse infomacije redno spremljajte dogodek. Vstop bo omejen, zato pridite in si čimprej zagotovite karto. ...ni še konec...rezervirajte si celi mesec marec :) 24. 3. 2016 in 31. 3. 2016 - smeh se nadaljuje :D 

Se vidimo na Štuk-u! Cufaj za kulturo!

Trije četrtki smeha na ŠTUKu, kasneje pa ŠOUM obljublja še nadaljevanje ... komične četrtke v kavarni. CUFAJ za KULTURO!
Trije četrtki smeha na ŠTUKu, kasneje pa ŠOUM obljublja še nadaljevanje ... komične četrtke v kavarni. CUFAJ za KULTURO!
Prenesi v: