• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Razpis za novega sodelavca ŠOUM //

Razpis za novega sodelavca ŠOUM

Študentska organizacija Univerze v Mariboru (ŠOUM) išče novega sodelavca

4.4.2016 11:11:27 AM
Razpis za novega sodelavca na Oddelku za socialna in zdravstvena vprašanja za mandatno dobo enega (1) leta, s poskusno dobo treh (3) mesecev, od tega prvi mesec volontersko.

 

 

01. Izdajatelj razpisa: Študentska organizacija Univerze v Mariboru, Gosposvetska cesta 83, SI-2000 Maribor (v nadaljnjem besedilu: ŠOUM)

 

02. Predmet razpisa: Razpis za novega sodelavca na področju vsebin naOddelku za socialna in zdravstvena vprašanja za mandatno dobo enega (1) leta, s poskusno dobo treh (3) mesecev, od tega prvi mesec volontersko.

 

03. Delovno področje:

Pomoč pri pripravi osnutkov predpisov in ostalo urejanje zakonodaje s področij študentskega dela, subvencioniranega bivanja, štipendij, subvencioniranih prevozov, zdravstva in zaposlovanja mladih;

 • Zbiranje, urejanje in priprava podatkov za oblikovanje gradiv iz zgoraj naštetih področij;
 • Samostojno oblikovanje manj zahtevnih (pravnih) gradiv s predlogi ukrepov;
 • Opravljanje ostalih nalog v skladu z navodili.

Delo se bo opravljalo v prostorih ŠOUM in po potrebi tudi v prostorih Študentske organizacije Slovenije (Ljubljana).

 

04. Pogoji, ki jih mora izpolnjevati kandidat:

Kandidat mora imeti status študenta na Univerzi v Mariboru (potrdilo o vpisu), poznati mora dejavnosti in delovanje ŠOUM ter področje študentske problematike.

Kandidatura naj vsebuje namišljeno odločbo za Zoisovo štipendijo, s katero bomo preverili kandidatovo znanje  s področja štipendijske politike in upravnega prava. Vsebino odločbe kandidat (v skladu z Zakonom o štipendiranju) določi sam.

 

05. Objava razpisa:

Razpis se objavi na spletnih straneh www.soum.si in www.dostop.si, na Facebook profilih ŠOUM ter Dostop.si.

 

06. Vsebina pisne kandidature:

Pisna kandidatura obsega:

 • Osebne podatke kandidata (ime, priimek, matična številka, davčna številka, datum in kraj rojstva, naslov stalnega in začasnega prebivališča, elektronski naslov in telefonska);
 • Dokazila, ki dokazujejo izpolnjevanje pogojev iz 4. točke tega razpisa (potrdilo o vpisu);
 • Druga zahtevana dokazila v skladu z razpisom (odločba za štipendijo).

 

07. Rok za prijavo: Kandidati se lahko prijavijo na razpis do vključno 13. aprila 2016.

 

08. Naslov za pošiljanje kandidatur:

Kandidati naj pošljejo prijavo za novega sodelavca s prilogami s priporočeno pisemsko pošiljko na naslov: ŠOUM, Gosposvetska cesta 83, SI-2000 Maribor, s pripisom: »Ne odpiraj – RAZPIS ZA NOVEGA SODELAVCA ŠOUM« ali na info@soum.si.

 

09. Obvestilo o izidu razpisa: Kandidati bodo o izidu razpisa obveščeni najkasneje v roku 15 dni po zaključku razpisa.

 

10. Dodatne informacijesimona.lecnik@soum.si

 

 

 

Kandidati se lahko prijavijo na razpis do vključno 13. april 2016.
Kandidati se lahko prijavijo na razpis do vključno 13. april 2016.
Prenesi v: