• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
APZ Maribor z zlato in srebrno plaketo //

APZ Maribor z zlato in srebrno plaketo

V mariborski dvorani Union je potekala 24. Naša pesem

26.4.2016 10:26:32 AM
23. in 24. aprila je v mariborski dvorani Union potekalo 24. tekmovanje pevskih zborov "Naša pesem". Na njem so se izvrstno odrezali tudi predstavniki Akademskega pevskega zbora Maribor, ki so v dveh kategorijah pobrali zlato in srebrno plaketo.

 

Tokrat se je Akademski pevski zbor Maribor pod vodstvom Tadeje Vulc predstavil v dveh kategorijah tekmovanja, v kategoriji moških in kategoriji mešanih zasedb. Moški predstavniki zbora so nastopili v soboto, ko so v konkurenci še treh moških zborov osvojili SREBRNO plaketo z 88,3 točkami. Kot standardna mešana zasedba se je zbor predstavil v nedeljo dopoldan, ko smo s 93,3 točkami ponovno pripeli ZLATO plaketo.

Akademski pevski zbor Maribor je del KUD-a Študent, znotraj katerega deluje tudi Akademska folklorna skupina Študent.

APZ Maribor se lahko pohvali s številnimi uspehi na dosedanjih tekmovanjih.
APZ Maribor se lahko pohvali s številnimi uspehi na dosedanjih tekmovanjih.
Prenesi v: