• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Novo študijsko leto - nova sezona kulture v Mariboru //

Novo študijsko leto - nova sezona kulture v Mariboru

Narodni dom Maribor je v sodelovanju s Študentsko organizacijo Univerze v Mariboru (ŠOUM) tudi letos pripravil posebno ponudbo za študente

22.9.2016 10:22:48 AM
Za odlično vzdušje skozi novo študijsko leto si privoščite vrhunski koncertni program orkestrskih in komornih koncertov Koncertne poslovalnice Narodnega doma Maribor ali pa se nasmejte ob komedijah letošnjih najboljših predstav slovenskih gledališč.

 

Na koncertnih večerih nas bodo letos obiskali: Orkester italijanske Švice, Orkester Slovenske filharmonije, Kraljevi filharmonični orkester iz Liverpoola, Jeruzalemski simfonični orkester in Orkester Akademije za staro glasbo iz Berlina, Ansambel Phoenix iz Münchna, Godalni kvartet Nove Zelandije, Dunajski ansambel violončel 5+1, Alexander Gadjijev, Aleksander Milošev in Lovro Pogorelič.

Za nepozabno in smeha polno sezono komedij bodo poskrbeli: Uroš Smolej, Tanja Ribič, Gojmir Lešnjak Gojc, Klemen Slakonja, Klemen Bunderla, Jure Godler, Ivo Ban, Gorazd Žilavec, Tina Gorenjak, Pia Zemljič, Aljoša Ternovšek in mnogi drugi.

Podrobnosti letošnjega programa lahko najdeš tukaj.

Za študente smo pripravili posebno ugodne pakete vstopnic, ki jih subvencionirata ŠOUM in Narodni dom Maribor

ABONMA REDNA CENA Študenti
KONCERTNI DVOJČEK
ORKESTRSKI + KOMORNI CIKEL (10 koncertov) 
139,50 € 48 €

ORKESTRSKI CIKEL
ABONMA (5 koncertov)
POSAMEZNA VSTOPNICA 


99 €
25 €

30 €
17 €
KOMORNI CIKEL
ABONMA (5 koncertov)
POSAMEZNA VSTOPNICA 

56 €
14 €

18 €
8 €
KOMEDIJA
ABONMA (6 predstav)
89 € / 79 € 64 € / 54 €

Za vse dodatne informacije smo na voljo na tel. št. 02/ 229 40 11 ali mailu vstopnice@nd-mb.si.

Želimo ti obilo študijskega uspeha in se veselimo srečanja s tabo v dvorani Union in Narodnem domu Maribor!

 

 

Orkestrski cikel Orkester italijanske Švice Katia Buniatišvili.
Orkestrski cikel Orkester italijanske Švice Katia Buniatišvili.
Prenesi v: