• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
UKM anketa o zadovoljstvu //

UKM anketa o zadovoljstvu

Univerzitetna knjižnica Maribor (UKM) izvaja anketo med uporabniki, s katero želijo izboljšati doživetje knjižnice v prihodnje

28.11.2016 12:49:22 PM
Spoštovani uporabniki knjižničnih storitev, na UKM si prizadevajo, da bi bile knjižnične storitve za vas najboljše.

 

Zato so sestavili vprašalnik, s katerim želijo ugotoviti vaše zadovoljstvo z njihovimi storitvami,  predvsem pa, kakšna so vaša pričakovanja.

Poznavanje vaših pričakovanj jim bo pomagalo njihove storitve prilagoditi vašim potrebam.

UKM se je pridružil konzorciju LIBER evropskih univerzitetnih knjižnic in sestavili enoten vprašalnik po metodologiji LibQUAL+ ameriškega združenja visokošolskih knjižnic »Association of Research Libraries«. To jim bo omogočilo primerjavo kakovosti storitev po evropskih merilih.

K sodelovanju vabijo  študente, visokošolske učitelje, visokošolske sodelavce, raziskovalce  in druge na Univerzi v Mariboru.

Anketa je na voljo od 25. novembra do 14. decembra 2016 na spletnem naslovu libqual.org/survey/.

Vaše mnenje je za nas zelo pomembno. Rezultate ankete bomo vključili v načrtovanje razvoja knjižnic na Univerzi v Mariboru.

 

Izpolnite anketo, sodelujte v nagradni igri in prejmite knjižno nagrado.

 

Prenesi v: