• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Literarni natečaj za študente prava //

Literarni natečaj za študente prava

Pri natečaju lahko sodelujejo študentje Pravne fakultete Univerze v Mariboru

18.10.2017 12:08:57 PM
Društvo študentov Pravne fakultete Univerze v Mariboru v sodelovanju s Študentsko organizacijo Univerze v Mariboru in izr. prof. dr. Jurijem Toplakom razpisuje LITERARNI NATEČAJ ZA NAJBOLJŠI ESEJ.

 

Študente prava vabimo na sodelovanje v literarnem natečaju za najboljši esej na temo "Sodbe sodišč Republike Slovenije pred Evropskim sodiščem za človekove pravice v Strasbourgu (ESČP)".

 

Pri natečaju lahko sodelujejo študentje Pravne fakultete Univerze v Mariboru, ki naj  eseje oddajo do vključno 15. novembra.

 

Natečaj se bo zaključil s slovesno razglasitvijo rezultatov komisije in podelitvijo nagrade (bon GV založbe v vrednosti 100€, objava v Iusto Iure,...). Slavnostna podelitev nagrad bo v ponedeljek, 20. novembra 2017, ob 19. uri na ŠTUKu.

 

Vse podrobne informacije ter razpisno besedilo najdete na tej povezavi.

 

Projekt je sofinanciran s strani Mestne občine Maribor.

Dolžina eseja naj bo med 11.000 ter 15.000 znakov s presledki.
Dolžina eseja naj bo med 11.000 ter 15.000 znakov s presledki.
Prenesi v: