• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Predstavljamo vam prenovljeni "ŠMIC" //

Predstavljamo vam prenovljeni "ŠMIC"

ŠMIC oz. Študentski mednarodni informacijski center je spletni portal.

13.2.2018 10:41:50 AM
Kaj za vraga je ŠMIC? ŠMIC oziroma Študentski mednarodni informacijski center je spletni portal Študentske organizacije Univerze v Mariboru, na katerem lahko najdete vse možne načine, kako obiskati tujino kot študent. Glavni namen spletnega portala je vas študente spodbuditi, da obiščete tujino, kjer si lahko naberete veliko novih dragocenih izkušenj, spoznate nove prijatelje ter se naučite novih jezikov.

 

Posodobljena spletna stran ima kar nekaj novosti. Ena od teh je koledar dogodkov, kjer lahko spremljate vse dogodke, priložnosti obiska tujine za zgoraj omenjene možnosti. V samem koledarju so vključeni vsi pomembni datumi ter roki na katere morate biti pozorni, kadar se želite prijaviti na izmenjavo, konferenco, poletno šolo,… Posodobljen portal ima vključen tudi blog, na katerem so objavljene izkušnje študentov popotnikov, ki so obiskali tujino z različnimi možnostmi, od izmenjav, konferenc, prostovoljstva,… Na domači strani imamo izpostavljen zemljevid, na katerem lahko sledite, iz katere lokacije v svetu so napisani članki, pri čemer ’’pin’’ predstavlja to lokacijo. Pod zavihkom “Koristno” so predstavljene pomembne informacije o štipendijah, zavarovanjih, transportih ter nastanitvah v obiskani državi. Pod zavihkom “O nas” izveste vse o ekipi, ki upravlja s to spletno stranjo.

Vabimo vas, da prenovljeno spletno stran obiščete na www.smic.si

Vabimo vas, da prenovljeno spletno stran obiščete na www.smic.si
Vabimo vas, da prenovljeno spletno stran obiščete na www.smic.si
Prenesi v: