• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
»KUD Študent za študente« //

»KUD Študent za študente«

Dobrodelni koncert KUDa Študent v Narodnem domu Maribor

5.12.2018 12:44:54 PM
Kulturno-umetniško Društvo Študent Maribor, 11. decembra 2018, ob 19.30, v Narodnem domu Maribor pripravlja koncert z dobrodelno noto. Dogodek podpira in financira Študentska organizacija Univerze v Mariboru (ŠOUM). S kvalitetnim kulturnim programom se bodo tako zbrala sredstva za socialo ogrožene študente.

 

Ob Akademski folklorni skupini Študent Maribor bodo program popestrili še Otroška folklorna skupina KUD Študent ter Akademski pevski zbor Maribor.

 

»KUD Študent za študente«

Pod geslom "KUD Študent za študente" bo izkupiček od prodanih vstopnic v celoti namenjen študentom, ki imajo težave s kritjem stroškov bivanja v študentskih domovih oz. redno zaprošajo za odlog plačil.

Dobrodelni KUD koncert bo tako zadnji izmed dobrodelnih dogodkov, ki jih je skozi celo leto organiziral Oddelek za socialna in zdravstvena vprašanja študentov ŠOUM. Zbrana sredstva vseh dogodkov se bodo na koncu predala Študentskim domovom Univerze v Mariboru, s tem pa se bo vsaj malo finančno razbremenilo najbolj socialno ogrožene študente, ki bivajo v Študentskih domovih UM.

 

»Kako lahko pomagam?«

Najlepše je pomagati, kadar lahko združimo prijetno s koristnim. Zato bo druženje ob predstavitvi programa KUD-a Študent Maribor, ki je v našem mestu prisotno že več kot 50 let, še toliko prijetnejše.

Vstopnice po ceni 5 EUR bodo pred samim koncertom na voljo na blagajni Narodnega doma Maribor, vstopnice pa bo mogoče v prihodnjih dneh kupiti tudi pri študentih promotorjih, ki se bodo sprehajali po mestu Maribor.

Ob Akademski folklorni skupini Študent Maribor bodo program popestrili še Otroška folklorna skupina KUD Študent ter Akademski pevski zbor Maribor.
Ob Akademski folklorni skupini Študent Maribor bodo program popestrili še Otroška folklorna skupina KUD Študent ter Akademski pevski zbor Maribor.
Prenesi v: