• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Božično obdarovanje otrok na Štuku //

Božično obdarovanje otrok na Štuku

Božiček je obiskal mlade študentske in dijaške družine

19.12.2018 10:28:36 AM
Tudi letos se je Božiček ustavil na Štuku, kjer ga je pričakala polna dvorana otrok iz študentskih in dijaških družin.

 

Na praznično okrašenem Štuku so se tokrat slišali drugačni zvoki, kot smo jih vajeni, saj sta, namesto študentskega nazdravljanja, po kavarni odmevala otroški smeh in topotanje malih nožic.

Za obdarovanje v sodelovanju s ŠOUM vsako leto poskrbi Klub študentskih in dijaških družin Maribor (KŠDDM), ki za otroke svojih članov pripravi bogata in zanimiva darila. V klubu so združene družine, pri katerih ima vsaj en starš status študenta, lahko pa ga imata tudi oba.

 

 

 

 

Pod božičnim drevescem se je nabralo veliko daril, ki so romale v roke pridnim otrokom.
Pod božičnim drevescem se je nabralo veliko daril, ki so romale v roke pridnim otrokom.
Prenesi v: