• Smic.si

  ŠMIC
  Študentski mednarodni informacijski center, kjer najdete vse informacije o študiju in izobraževanju v tujini. Od kratkih tečajev, do daljših študijskih izmenjav.
 • Študentska delovna brigada

  Študentska delovna brigada
  Študentska delovna brigada je eden največjih prostovoljnih projektov v Sloveniji. Vsakoletno se študenti odpravimo na demografsko ogroženo območje in pomagamo pri obnovi njihovega kraja.
 • Šourock

  Šourock
  Natečaj za najboljšo dijaško/študentsko rock skupino. Prijave se zaključijo februarja, predizbori in finale pa potekajo v aprilu in maju.
 • TutorŠOUM

  Fakulteta ŠOUM
  Spletna stran, kjer lahko najdete odgovore na vsa vprašanja o študiju in problemih, ki nastanejo ob njem. Priključi se forumu Problema NI in uspešno zaključi šolanje.
 • SCIM

  Scim
  Spletna stran Mednarodnega študentskega festivala SCiM, ki v poletnih mesecih v Mariboru gosti okoli 50 študentov iz celega sveta. Tudi ti lahko sodeluješ.
 • Lampiončki

  Lampijončki
  Največja zabava na prostem na Štajerskem, ki vsako leto privabi več tisoč glavo množico mladih z vse Slovenije. Prireditev tradicionalno poteka v mesecu maju.
 • Dostop.si

  Dostop
  Največji informacijski portal za mlade ponuja bogat izbor pokrivanja dogodkov in zabavnih vsebin na mladinskem področju.
 • Študentske družine

  Študentske družine
  Klub študentskih in dijaških družin Maribor svojim članom ponuja številne ugodnosti in dogodke, ki študentskim družinam polepšajo vsakdan.
AKTUALNE NOVICE
Obišči več kot 100 dogodkov ŠOUM.
Dobrodošli na spletni strani vseh mariborskih študentov!
Prilagojeni delovni čas Točk SŠP //

Prilagojeni delovni čas Točk SŠP

Zaradi naraščajočega števila okuženih s koronavirusom (SARS-CoV-2) v Sloveniji, Točke SŠP delujejo po prilagojenem delovnem času

13.3.2020 9:33:25 AM
!?Nujno obvestilo!? Zaradi naraščajočega števila okuženih s koronavirusom (SARS-CoV-2) v Sloveniji in zaradi varovanja zdravja strokovnih delavcev na Točkah SŠP sporočajo, da so prilagodili delovne čase Točk SŠP.

Prilagojeni delovni čas Točk SŠP najdete tukaj: http://bit.ly/TockeSŠP

Pri urejanju zadev naprošajo, da se prednostno uporabita telefon, ki je naveden pri posamezni Točki SŠP in elektronska pošta.

Točke SŠP naj študenti obiščejo samo v nujnih primerih.

Prosimo tudi, da dosledno upoštevate navodila NIJZhttps://www.nijz.si/

 

!?ENGLISH!?

Due to the increasing number of coronavirus infected (SARS-CoV-2) in Slovenia and to protect the health of professionals at INFO points, we have adjusted the working hours of INFO points.

When settling matters, we ask that you use telephone and e-mail as means of communication. Please visit INFO points only in an emergency.

Please follow the NIJZ instructions strictly: https://www.nijz.si/

Prenesi v: