Postani novinar portala Dostop.si! 

Ti pisanje ne dela težav? Si že slišal za “pred ki, ko, ker, da, če vejica skače”? Veš, kdaj se beseda ‘gora’ zapiše z veliko začetnico? Če si na vsa tri vprašanja odgovoril pritrdilno, potem si na dobri poti, da postaneš del ekipe Dostop.si. Odveč pa ne bo niti, če poznaš mladinsko dogajanje in da imaš v načrtu obdržati status študenta še vsaj do konca študijskega leta 2024/2025.

Vse kar moraš storiti je, da se prijaviš na ta razpis.

Kaj vse lahko dobi novinar Dostop.si? 

Zagotovo veliko zabav in dogodkov, koristne informacije, do katerih prideš veliko hitreje kot pa tvoji sovrstniki, mentorstvo, teambuildinge, mesečni honorar in seveda možnost za osvojitev Pulitzerjeve nagrade (nekoč v prihodnosti). Vsekakor pa ti je to lahko pomembna referenca za zaposlitev v prihodnosti.

Hitro sedi za računalnik in se do vključno ponedeljka, 5. februarja 2024 prijavi na razpis preko spodnje prijavnice.

Kmalu se ti javimo, da se spoznamo še v živo!

www.dostop.si

Postani novinar portala Dostop.si! 

Hitro sedi za računalnik in se do vključno ponedeljka, 5. februarja 2024 prijavi na razpis preko spodnje prijavnice.

Pooblaščam Študentsko organizacijo Univerze v Mariboru, Gosposvetska cesta 83, 2000 Maribor (ŠOUM), kot organizatorja projekta Student Conference in Maribor2023 (SCiM 2023), da zbira, obdeluje in uporablja zgoraj navedene osebne podatke. za namene organizacije in izvedbe razpisa. ŠOUM se zavezuje, da zbranih osebnih podatkov ne bo posredovala tretjim osebam in jih ne bo uporabljala za druge namene, razen za zgoraj navedeno organizacijo in izvedbo razpisa za nove sodelavce na portalu Dostop.si. Soglasje za obdelavo lahko prekličete kadarkoli. Zahtevo za izpis, prenos ali izbris podatkov lahko pošljete na sedež ŠOUM, Gosposvetska cesta 83, 2000 Maribor ali na e-naslov: info@soum.si. Več o varovanju osebnih podatkov in Politiki zasebnosti si lahko preberete na www.soum.si.