Bliža se novo študijsko leto in s tem čas, ko si večina od nas mora urediti študentsko prehrano. Vsi, ki že uporabljajo sistem subvencionirane študentske prehrane, lahko podaljšajo svoj status kar elektronsko. Tisti, ki pa se v sistem vpisujejo prvič, morajo obiskati eno od točk SŠP.

PRVI VPIS V SISTEM

Zaradi povečane gneče ob začetku študijskega leta, ŠOUM že tradicionalno v prvih tednih vzpostavi začasno točko študentske prehrane in sicer v dvorani ŠTUK. Tako je na voljo dovolj vpisnih mest, kljub temu pa študente pozivamo, da si študentsko prehrano uredijo čimprej.

⚠ Če se v sistem SŠP vpisuješ prvič, se moraš OSEBNO zglasiti na eni izmed točk SŠP.

Delovni čas dodatne vpisne točke SŠP na ŠTUK-u je vsak dan, od 28. septembra do 5. oktobra med 9. in 15. uro (razen v petek, 30.9. do 14. ure).

Pred OSEBNIM obiskom je potrebno PRVO PRIJAVO OBVEZNO opraviti na spletni strani.

PODALJAŠNJE ŠTUDENTSKE PREHRANE

VIDEO VODIČ

V kolikor si že vpisan/-a v sistem SŠP to lahko storiš kar elektronsko! KAKO? ⬇

V mobilni aplikaciji v osebnem profilu označiš “Dovoli podaljšanje“.

Na spletni strani https://www.studentska-prehrana.si/ se vpišeš v osebni profil in označiš “Dovoli podaljšanje”. V osebni profil vstopiš s PRIJAVO na spletni strani, za kar potrebuješ vnesti svoj elektronski naslov in geslo. V kolikor tvoj račun ni aktiviran, si izgubil/-a aktivacijsko kodo ali pozabil/-a geslo, sledi korakom in potrdi izbrane postopke v tvoji elektronski pošti.

URADNA MOBILNA APLIKACIJA

IOS

Android

Share This Post!

Najnovejši prispevki

Bodi obveščen o več kot 70 projektih, dogodkih in aktivnostih , ki jih pripravljamo za vas.

Prijava na e-novice.