Rok za oddajo prošnje je 16. avgust. Ne čakajte zadnjega dneva in poskrbite, da boste pravočasno prišli do študentske postelje.

Študentski domovi Univerze v Mariboru so objavili razpis za sprejem in podaljšanje bivanja za študijsko leto 2021/2022. Rok za oddajo vloge je 16. avgust, prijava pa je možna na spletnem portalu EVŠ, so sporočili z univerze.

Študentski domovi Univerze v Mariboru obveščajo, da je objavljen razpis za sprejem in podaljšanje bivanja za študijsko leto 2021/2022. Prijava na razpis je možna na spletnem portalu eVŠ, razpis in vse dodatne informacije v zvezi s prijavo za bivanje pa so objavljene na spletni strani Študentskih domov Univerze v Mariboru.

Študentski domovi Univerze v Mariboru nudijo študentom 2.663 ležišč (753 ležišč v enoposteljnih sobah), cene bivanja pa se gibljejo med 73,50 in 138 evri. Prednostni seznam študentov za vselitve bo objavljen v sredini septembra na spletni strani študentskih domov, na domači naslov pa bodo študenti prejeli odločbo in vabilo na vselitev.

Prošnjo elektronsko oddate najkasneje do ponedeljka, 16. avgusta 2021 na spletnem portalu eVŠ: http://portal.evs.gov.si/bivanje/ vsak študent lahko odda le eno prošnjo, na način:

  • Z digitalnim potrdilom (elektronski podpis) podpisana soglasja družinskih članov in druge dokumente priložite kot priponke elektronski prošnji ali jih pošljite po pošti ali osebno oddajte Pisarni za študentske domove Maribor s sklicem na št. prošnje.
  • Z uporabniškim imenom in geslom (ustvarite novo geslo) obvezno morate še poslati podpisano prošnjo priporočeno po pošti ali osebno oddati Pisarni za študentske domove v Mariboru, najkasneje do 20. avgusta 2021!
  • Z računom avtentikacijske in avtorizacijske infrastrukture – AAI-račun – podpisana soglasja družinskih članov in druge dokumente priložite kot priponke elektronski prošnji ali jih pošljete po pošti ali osebno oddate pristojni Pisarni s sklicem na št. prošnje.

Share This Post!

Najnovejši prispevki

Bodi obveščen o več kot 70 projektih, dogodkih in aktivnostih , ki jih pripravljamo za vas.

Prijava na e-novice.